Vergaderen in Het Huis van de Stad

Vergaderen in

Het Huis van de Stad

Het statige pand van Huis van de Stad heeft negen prachtige zalen die geschikt zijn voor vergadering of congres. Culemborg ligt letterlijk in het midden van het land waardoor het Huis van de Stad bijzonder geschikt is als centrale vergaderlocatie of meetingpoint voor een congres. In de verschillende ruimtes kunnen wij 4 tot 250 personen ontvangen. Uiteraard zijn combinaties van zalen ook mogelijk wanneer u naast een centrale ontvangst uw gasten wilt opdelen en wilt onderbrengen in een van onze andere zalen voor bijvoorbeeld workshops, deelvergaderingen of brainstorms.

Advies op maat

Cécile en Laurent Schandrin adviseren u graag over alle mogelijkheden in hun huis. Zij en hun team zorgen dat uw dag op rolletjes verloopt, zodat zich alleen bezig hoeft te houden met waar u goed in bent. Een offerte en advies op maat zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Faciliteiten

Alle denkbare faciliteiten zijn aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of grote presentatie te houden. De zalen zijn voorzien van luxe stoelen, er zijn tv’s met laptop, schermen en beamers aanwezig. En heeft u een whiteboard of flip-over nodig? Dan zorgen wij daar uiteraard voor.
Wij denken graag met u mee.

Wat is uw wens?

Uiteraard zijn wij altijd aanwezig wanneer u bij ons te gast bent. Mocht u behoefte hebben om buiten reguliere openingstijden gebruik te maken van onze vergaderkamers dan is dat uiteraard mogelijk.
Het Huis van de Stad verzorgt alle catering. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat u nergens omkijken naar heeft. Koffie, thee en fris, eventueel voorzien van een versnapering bij binnenkomst en tijdens de vergadering. Een lunch voor tussen de middag of borrel en een diner ná de vergadering. Huis van de Stad denkt met u mee en staat voor u klaar!

De kosten voor de vergaderzaal- huur zijn als volgt:

Alle opstellingen

In het Huis van de Stad vindt u sfeervolle ruimtes in alle soorten en maten, van zeer goedkoop tot uitgebreid en luxueus. De vergaderkamers kunnen volledig naar wens worden opgesteld van een carré met tafels tot theateropstelling met ruim 150 stoelen. Een podium plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden.

Speciale activiteiten

Mocht u een hele dag bij ons te gast willen zijn en ontspanning willen dan kunnen wij tussendoor activiteiten voor u organiseren. Zo bieden wij een stadswandeling door de historische binnenstad aan of u laat de bezoekers van uw event even ontspannen in de Escape room ‘Binnenpoort’ die enkele deuren verder gevestigd is. Een rondleiding door het historische Huis van de Stad is uiteraard ook mogelijk.

Een vergaderarrangement is inclusief onbeperkt koffie, thee en water en kost € 3,- per persoon. Een vergaderlunch is vanaf € 12,50 te boeken. In dit geval wordt wel zaalhuur berekend namelijk per dagdeel van 3 uur:

  • Burgerzaal en Stadskelder: € 180,- per dagdeel
  • Schutterszaal en Schepenkamer € 205,- per dagdeel
  • Stadszaal: € 285,- per dagdeel
  • Polderkamer, Gemenelandskamer, Koffiekamer: € 150,- per dagdeel

Meer informatie?

Ja ik wil advies of een offerte