Condoleance/koffietafel

Huis van de Stad

Condoleance of afscheidsdienst

Het verliezen van een dierbare is verdrietig. Het Huis van de Stad geeft u als nabestaande de ruimte om waardig te gedenken of afscheid te nemen van uw familielid. Wij verzorgen veel zaken rondom het afscheid van een overledene. Denk daarbij aan een condoleance bijeenkomst, de uitvaartdienst of een koffietafel/lunch in een van onze stijlvolle ruimtes. U kunt dat uiteraard zelf regelen of via uw begrafenisondernemer.

Uitvaart in Stadskelder

De Stadskelder is de ruimte die wij mogen inzetten voor een uitvaart. Uw dierbare wordt via de deuren aan De Markt de sfeervolle stadskelder binnengedragen. Aan weerszijden plaatsen wij stoelen in theateropstelling. De ruimte kan volledig naar uw wens wordt ingericht. Een condoleance of uitvaart moet binnen een beperkte tijd georganiseerd worden. Wij kunnen op zo een korte periode anticiperen en zorgen dat u nergens aan hoeft te denken tijdens de bijeenkomst. In overleg met u of de begrafenisondernemer nemen wij alles uit handen. In de Stadskelder is ruimte voor 50 zitplaatsen. Voor audiovisuele faciliteiten zoals een scherm voor foto’s of film kan gezorgd worden.

Condoleance

Wilt u genodigden de overledene nog een laatste groet laten brengen tijdens een condoleance? Ook dat kan in het Huis van de Stad. Wij verzorgen in samenspraak met u of de begrafenisondernemer dit dierbare moment. U kunt eventueel op een andere plaats in ons huis de condoleance in ontvangst nemen. Uiteraard kunt u daarbij kiezen voor koffie of thee, maar ook voor een drankje om de herinneringen aan de overledenen nog eens op te halen. Een condoleance bij ons is voor ieder budget bereikbaar in de juiste ambiance. U zult dit moment blijven herinneren.

Vanaf 15 personen arrangement:  koffie, thee, jus d’orange, drie soorten vienoisserie, vingersandwich met vis, vlees en vegetarisch beleg, geen zaalhuur. Prijs: € 16,50 (geen zaalhuur)

Koffietafel

Wilt u na de dienst of daarvoor een mooi samenzijn hebben met de nabestaanden tijdens een lunch of diner. Die mogelijkheid biedt Huis van de Stad ook. Chefkok Laurent Schandrin verzorgt een koffietafel of diner op maat. Dat kan in groot gezelschap tot 200 personen in de Stadszaal, maar ook klein met een mooi glas wijn of authentiek met koffie en melk. Heeft u speciale wensen dan zijn die uiteraard bespreekbaar. Wij staan ervoor garant dat u op de voor u juiste wijze afscheid kunt nemen.

Vanaf 15 personen arrangement: koffie, thee, jus d’orange, drie soorten vienoisserie, vingersandwich met vis, vlees en vegetarisch beleg, geen zaalhuur. Prijs: € 16,50 (geen zaalhuur)

Meer informatie?

Ik wil graag meer weten