Trouwen in Het Huis van de Stad

Trouwen

In ons huis voelt echt als thuis

Het Huis van de Stad is onderdeel van de gemeente Culemborg en heeft de mooiste trouwzaal van de stad. Menig ja-woord is hier al gegeven en er hebben vele vreugdetranen gevloeid. De Burgerzaal kunt u inzetten voor de huwelijksvoltrekking en ook de binnentuin is bij de juiste weersomstandigheden uitermate geschikt. En wilt u na het ja-woord de kurken laten knallen en samen met u gasten een glas champagne op uw huwelijksgeluk drinken, dan is dat mogelijk. U kunt uw volledige trouwerij vieren bij het Huis van de Stad!

Geweldige locatie

Het Huis van de Stad is een geweldige feestlocatie om uw bruiloft met familie en vrienden te vieren. De mogelijkheden zijn legio. Zo is de Stadszaal bijvoorbeeld volledig in te richten als feestlocatie waar u 150 gasten kunt ontvangen voor een spetterend feest. Wilt u een band? Dan plaatsen wij een podium. Wilt u vooraf dineren met een select gezelschap in de Schutterszaal? Die mogelijkheid is er ook. Of wilt u iedereen uitnodigen voor een walking diner, gevolgd door een feest? Geen probleem. Wij sommen voorgaande voorbeelden voor u op om te laten zien dat wij openstaan voor al uw ideeën en adviseren u op maat.

Trouwen en klein budget

Een bruiloft in ons huis kan ook voor een klein budget gevierd worden. Er zijn diverse arrangementen die naar uw wensen aan te vullen zijn met extra mogelijkheden. Gastvrouw Cécile is een expert op het gebied van bruiloften. En gaat u voor een diner bij uw feest? Dan heeft chef Laurent een leuke verrassing voor u tijdens de voorbereidingen.

Ook bieden wij arrangementen aan voor bruiloften met een speciale traditie.

Receptie

Een huwelijksreceptie voor goede bekenden en familie wordt nog steeds vaak ingezet. Vaak wordt die direct na de huwelijksvoltrekking gehouden. Onze Stadskelder, eventueel in combinatie met de foyer zijn daar uitermate geschikt voor. Eventueel met een glas prosecco met huisgemaakte vlierbloesem siroop als welkomstdrankje en daarna een open bar met een borrelhapje, canapé of minigerecht, bereid door Laurent. Trouwt u in de zomer en het is mooi weer? Dan is de binnentuin een perfecte plek om uw receptiegasten te ontvangen. Die mogelijkheid houden we open voor u. Zie verder op onze tarieven pagina.

Naast de huwelijksreceptie is het ook mogelijk om recepties of borrels voor jubilea, verjaardagen of bedrijven in ons huis te vieren.

Arrangementen

Trouwen is voor het bruidspaar vaak veel keuzes maken voor het grote feest. Willen we een DJ of band op onze bruiloft? Willen we een glas bubbels als welkom aan onze gasten serveren nadat we via het bordes zijn binnengekomen? Een luxe borrelhap of gewoon een bitterbal deze avond? Hoe kleden we de zaal aan of houden we de entourage bescheiden? Willen we bloemen, een walking diner, een ingerichte disco, 150 gasten of toch maar 50? Wil ik groots uitpakken of intiem en klein mijn feest vieren? Sommige keuzes moet u zelf maken, maar waar het om uw trouwfeest bij ons gaat, adviseren en denken we mee. Dan maken wij het keuzedeel van uw feest weer een stukje lichter voor u.

En we verzekeren u: als het programma staat, hoeft u op de mooiste dag van uw leven nergens meer aan te denken. Het Huis van de Stad heeft basisarrangementen die al voor €19,- af te kopen zijn en geheel volgens uw wens zijn aan te passen.

Meer informatie?

Ik ga trouwen en wil advies