Vieren

 

Iets te vieren

In het Huis van de Stad

Het vieren van een huwelijk, verjaardag of jubileum in het Huis van de Stad is altijd een feestje, ook voor gastvrouw Cécile en chefkok Laurent. Met hun expertise weten zij van elke gelegenheid een mooie beleving te maken. Maak gebruik van een historische ruimte om wat te vieren of wilt u grootser uitpakken en onze moderne Stadszaal boeken dan denken wij graag met u mee. Wij willen dat uw feestje ook een beetje ons feestje is. Iets vieren in ons huis kan voor elk budget.

Verjaardag

Bent u jarig? Gefeliciteerd! Bij ons viert u uw verjaardag met een nog feestelijker randje. Vooraf bespreken we de wensen voor het feest en u hoeft zich op de heuglijke dag nergens meer zorgen over te maken. Wij hebben arrangementen voor elk feest. Wilt u alleen borrelen met een versnapering of ook een buffet of diner voor uw gasten. Dat is allemaal mogelijk.

Jubileum

Heeft uw bedrijf of organisatie wat te vieren? Een jubileum of afscheid van een medewerker? Of wilt u uw 25-jarig huwelijk bij ons vieren. Voor elk jubileum hebben wij passende arrangementen in een van onze zalen. Wij vieren jubilea voor groepen van 10 tot 200 mensen en dat kan in een van onze vele prachtige zalen. We geven u advies op maat voor een geslaagd jubileum.

Bedrijfsfeest

Een onvergetelijk feest voor medewerkers, eventueel met diner, buffet of barbecue in onze binnentuin is ook een van de diensten van het Huis van de Stad. Samen met u bedenken wij hoe u de middag of avond kunt invullen. Er zijn passende arrangementen voor elk bedrijf. U kunt uitpakken of het houden bij een borrel voor uw medewerkers. De centrale ligging van Ons Huis maakt dat u medewerkers vanuit het hele land makkelijk naar Culemborg kunt laten reizen, per auto of trein voor een prachtig event. (Gratis) parkeren is geen probleem in de omgeving.

Huwelijk

De trouwdag is één van de mooiste dagen in een leven. Huis van de Stad heeft veel mogelijkheden om uw bruiloft onvergetelijk te maken. Kijkt u daarvoor op onze speciale pagina huwelijk, want niet alleen het feest of diner is bij ons te vieren, ook kunt u in Ons Huis uw ja-woord geven. Wij hebben de bubbels al koud staan!

Receptie

Een paar uur samenzijn met mensen die u dierbaar zijn. Daarvoor zijn recepties in het Huis van de Stad bijzonder geschikt. Dat kan op bescheiden basis, maar wilt u 250 mensen ontvangen voor een receptie dan is dat ook een mogelijkheid. Wij kijken graag met u naar alle mogelijkheden. Naast recepties kunnen wij ook een condoleance voor u verzorgen op korte termijn.

Voor 4 uur onbeperkt borrelen in 1 van onze zalen met:

  • Bier, wijn, jus d’orange, fris en water;
  • Nootjes en knabbels op tafel;
  • Onbeperkt diverse soorten luxe seizoensgebonden hapjes

Prijs: €27,50 per persoon

Of een diner in buffetvorm is lekker informeel en erg gezellig:

  • Voorgerechtenbuffet € 14,95
  • Een hoofdgerechtenbuffet € 18,50
  • Een indrukwekkend dessertbuffet: € 13,50

Kan ook allemaal los worden besteld