Tarieven

Tarieven

Het Huis van de Stad

Het Huis van de Stad is er niet alleen voor feesten, recepties en partijen, maar u kunt bij ons ook heerlijk eten of een borrel organiseren. Chefkok Laurent Schandrin vindt het heerlijk om voor gasten een passend menu te bedenken. “Wij zitten niet vast aan een menu en bespreken graag wat de wensen zijn. En ook voor een kleiner budget is het voor mij de uitdaging om smakelijk te koken zodat u en uw gasten optimaal kunnen genieten.”  Wij werken met de meest verse producten uit de regio, serveren smakelijke wijnen en ons bedienend personeel gaat voor 100% gastvrijheid.

Diner

Met een gezelschap genieten van culinaire hoogstandjes tijdens een privé-diner. Dat kan in een van de zalen van Huis van de Stad. We kijken naar de grootte van het gezelschap zodat we u in de meest geschikte zaal kunnen placeren zodat de sfeer optimaal is. In overleg stellen wij het menu met u samen. Al of niet vergezeld van bijzondere wijnen. Vraag het een ieder die wel eens bij Laurent heeft gegeten: de smaak en kwaliteit van zijn kookkunst zijn niet te evenaren!

Vanaf 8 personen: Menu door Laurent gekookt vanaf € 29,- per persoon (vanaf 15 personen geen zaalhuur)

Walking diner

Onze walking diner gerechtjes bestaan uit volwaardige gerechten in mini- vorm. Zo kunnen uw gasten vrijelijk rondlopen en serveren wij fantastisch lekkere, mooi opgemaakte bordjes die met een vorkje te prikken zijn. De gerechtjes zijn verrassend en vaak onderwerp van gesprek want de walking diners van Huis van de Stad zijn befaamd. De keuze uit onze gerechten vis, vlees, kip of vegetarisch is groots en vooral heel smakelijk en doen we volledig overleg met u.

Vanaf € 5,50 per gerechtje (vanaf 25 personen geen zaalhuur)

Receptie

Wilt u een glaasje heffen met collegae of vrienden? Of gezamenlijk de bruidstaart aansnijden?  Een receptie van 1,5 à 2 uur met een ontvangst – keuze tussen een kopje koffie of welkomstdrankje in één van onze prachtige zalen, afhankelijk van de grootte van de groep, serveren wij al voor € 14,50 per persoon. De overige drankjes en een variatie aan nootjes, droge worst en stengels zijn natuurlijk inbegrepen.

Voor € 3,50 per persoon komen we 4 keer langs met luxe bittergarnituur.

Wilt u de receptie een bijzonder tintje geven? Laurent maakt een assortiment van prachtige huisgemaakte seizoens amuses voor € 6,- per persoon. (geen zaalhuur)

BBQ

Onze binnentuin is geschikt voor grote gezelschappen en niets is mooier dan samen genieten van een culinaire barbecue. Mooi gemarineerd vlees, prachtige vis uit de vangst van de dag of gekonfijte en gegrilde groenten op bijzondere wijze van de houtskoolgrill zijn slechts enkele voorbeelden van de vele menukeuzes die u kunt maken voor een geslaagde BBQ in Ons Huis.

Een compleet verzorgde barbecue vanaf € 19,50 per persoon (vanaf 20 personen geen zaalhuur)

Koffietafel

Voor een gemoedelijke bijeenkomst ter gelegenheid van uw verjaardag, of ter afsluiting van een herdenking van een dierbare, is de koffietafel een goede gelegenheid. Wij serveren onbeperkt koffie, thee en jus d’orange met koekjes voor € 9,50 per persoon van 50 tot 150 personen.

Bent u met een kleiner gezelschap of wilt u erbij lunchen? Met verschillende 2-haps-sandwiches met bijvoorbeeld zalm met creamcheese, gerookte ribeye met truffelmayonaise, oude Hollandse kaas met piccalilly emulsie, verse fruitspiesjes en verse scones met jam reserveert u bij ons voor € 16,50 per persoon alles inclusief vanaf 30 personen.

Feestavond

Een stijlvol feest kan nergens beter dan in het Huis van de Stad. In onze grote Stadszaal kunt u tot 180 personen uitnodigen om uw verjaardag, bruiloft of jubileum te vieren. Bijzonder is ook dat de Stadszaal openslaande deuren heeft naar de monumentale Binnentuin. Ons basis pakket bestaat uit: een feestelijke ice- bubbel,  onbeperkt overige drankjes, nootjes worstjes en knabbels op de tafels, 3 rondes bittergarnituur gedurende drie uur feestplezier. Dit pakket kost €  19,- per persoon exclusief muziek. Wilt u vier uur feesten dan kost dit € 25,- per persoon. U kunt de avond ook afsluiten met een echte ‘Angus-beef burger van de grill voor € 3,50 of een onvervalst zakje patat voor € 2,-.

 

 

Schepenkamer tot 18 personen

Walking-diner gerechtje

Huisgemaakte amuses

Boerenplank

Meer informatie?

Ik wil graag meer weten of een offerte aanvragen