Luxe catering op locatie

Welkom

Luxe catering op locatie

Chefkok Laurent Schandrin van het Huis van de Stad heeft op heel veel plekken op de wereld gekookt. En dat kan ook bij u thuis of op bijzondere locatie, bijvoorbeeld bij uw bedrijf. Wij zorgen dan voor een fantastische culinaire beleving die uw gasten nog lang zullen herinneren. “Ons doel is mensen blij maken en zorgen dat zij er een fantastische gevoel aan overhouden. Dat is de charme van ons vak: niet alleen u wordt blij, ook wij zijn dat, als u het bent.”

Catering op locatie

Genieten van heerlijk eten kan overal, ook bij u thuis of op locatie. Chefkok Laurent Schandrin kookt met zijn team namelijk heel gemakkelijk ergens anders dan in zijn Huis van de Stad. Wij staan voor u klaar om alles op locatie te regelen. Naast het diner verzorgen wij ook alle andere zaken zoals aankleding van de locatie, opstelling van tafels en indekken van de tafels. Mocht u een overkapping of tent nodig hebben, of een luxe sterrenrestaurant midden in een weiland dan zorgen wij daar ook voor. Geen locatie en geen evenement is voor ons gek genoeg. Voor een ongestoord diner waar het u aan niets ontbreekt is ook het bedienend personeel aanwezig. En de schoonmaak? Die laat u ook aan ons over.

Faciliteiten

Wij ontzorgen u dinerparty volledig. U geeft aan wat de wensen zijn en wij kijken vervolgens hoe we daar de perfecte invulling aan kunnen geven. Cécile Schandrin staat open voor al uw ideeën en denkt met u mee over de mogelijkheden. Wij adviseren en geven tips vanuit onze jarenlange expertise. Wilt u de dinerlocatie bijvoorbeeld in een thema hebben, dan kunnen wij dat volledig voor u regelen: wij bouwen de locatie op, kleden die aan en zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Moet de locatie overkapt worden met een tent of zijn er heaters nodig of moeten wij een heel restaurant bouwen voor een groot gezelschap dan regelen wij dat voor u. Neem vrijblijvend contact op met Cécile of Laurent voor een onbezorgd diner.

Meer informatie?

Ik wil graag meer weten of een offerte aanvragen