Diner

Welkom

Dineren in Het Huis van de Stad

Het Huis van de Stad is er niet alleen voor feesten, recepties en partijen, maar u kunt bij ons ook heerlijk eten of een borrel organiseren. Chefkok Laurent Schandrin vindt het heerlijk om voor gasten een passend menu te bedenken. “Wij zitten niet vast aan een menu en bespreken graag wat de wensen zijn. En ook voor een kleiner budget is het voor mij de uitdaging om smakelijk te koken zodat u en uw gasten optimaal kunnen genieten.” Wij organiseren en koken geheel volgens uw wens. Wij zijn geen restaurant, maar doen alles op afspraak. Een privé-diner, walking diner of BBQ op onze houtskoolgrill behoren tot de mogelijkheden. Wij werken met de meest verse producten uit de regio, serveren smakelijke wijnen en ons bedienend personeel is altijd tot uw dienst. Wij informeren u daar graag over.

Privé-diner

Met een gezelschap genieten van culinaire hoogstandjes tijdens een privé-diner. Dat kan in een van de zalen van Huis van de Stad. We kijken naar de grootte van het gezelschap zodat we u in de meest geschikte zaal kunnen placeren zodat de sfeer optimaal is. In overleg stellen wij het menu met u samen. Dat kan van enkele gangen tot een uitgebreid amuse-diner. Al of niet vergezeld van bijzondere wijnen. Dat is het mooie van ons concept: u bepaalt. Het enige wat wij willen is dat u geniet van een fantastisch diner.

Vanaf 8 personen: Menu door Laurent gekookt vanaf € 29,- per persoon (geen zaalhuur)

Walking diner

De walking diners van Huis van de Stad zijn befaamd. De keuze uit onze gerechten is groots en vooral heel smakelijk. Vis, vlees, kip of vegetarisch. Alles behoort tot de mogelijkheden en dat doen we volledig in overleg met u.

Vanaf € 6,- per gerechtje vanaf 25 personen (geen zaalhuur)

BBQ

Onze binnentuin is geschikt voor grote gezelschappen en niets is mooier dan samen genieten van een culinaire barbecue. Mooi gemarineerd vlees, prachtige vis uit de vangst van de dag of gekonfijte en gegrilde groenten op bijzondere wijze van de houtskoolgrill zijn slechts enkele voorbeelden van de vele menukeuzes die u kunt maken voor een geslaagde BBQ in Ons Huis. Wij praten u graag bij over de arrangementen die wij bieden.

Een compleet verzorgde barbecue vanaf € 25,50 per persoon (geen zaalhuur)

Meer informatie?

Ik wil graag meer weten of een offerte aanvragen