Bijzondere momenten

Bijzondere

Momenten

Barbecue

Heeft u onze prachtige buitenkeuken al gezien? Vanaf 20 personen bestelt u een volledige barbecue met showstuk voor € 25,- en

geniet u in de mooiste Binnentuin van Culemborg! U kunt nu al boeken…

Borrel

Wilt u met een groep vrienden of met het bedrijf de week of maand prettig afsluiten dan kunt u dat ook doen in het Huis van de Stad. Voor groepen vanaf 12 personen organiseren wij in een van onze zalen of binnentuin formele en informele borrels. Naast een keur aan bier, wijn, fris en gedistilleerde dranken is een cocktailparty ook een nog een optie. Wij verzorgen daarbij bijvoorbeeld de traditionele bitterballen maar wilt u meer luxe amuse hapjes dan zorgen wij dat dit voor deze worden geserveerd. Zo nu en dan organiseren wij ook netwerkbijeenkomsten waar u bij aan kunt sluiten om nieuwe mensen te ontmoeten zodat u elkaars business versterkt.

High Wine

Laurent Schandrin is een Fransman en dol op mooie wijnen. Wit, rood of rosé is niet zo belangrijk, als ze maar een uitstekend bouquet hebben en lekker worden gevonden door de gasten. Eet daarbij kleine hapjes en de wijn komt volledig tot zijn recht. Een high wine arrangement kan simpel zijn met een bijzonder stukje kaas, maar ook luxe met oesters, sashimi en kreeft. U krijgt een prachtige proeverij van wijnen met uitleg. Een heerlijke middag proeven waarbij de ultieme smaken van de wijn en spijs bij elkaar komen.

High Tea

Ook de Engelse traditie is terug te vinden in het Huis van de Stad. Geniet met een groep van een high tea. Wij serveren verschillende soorten thee die wij speciaal voor u opbouwen en die perfect passen bij de canapés met zalm tot scones met clotted cream, en de zoete lekkernijen die wij erbij serveren. U hoeft helemaal niet naar Londen of Wales voor een smakelijke High Tea, in Culemborg is die nog lekkerder!

High Beer

De biercultuur neemt een grote vlucht in ons land. Speciaalbieren worden overal geschonken en daarom is het zo leuk om ook die smaken te vergelijken. Houdt u van een meer bittere ale of is zwaar donker bier toch meer uw cup of tea? Het Huis van de Stad selecteert een mooie selectie bieren die vergezeld worden van lekkernijen die passen bij het gerstenat dat u geserveerd krijgt van onze medewerkers. Wordt het bijvoorbeeld een echte mannenmiddag dan kunt u denken aan proeverijen met pulled pork, spare ribs van de houtskoolgrill en huisgemaakte bitterballen. Een middag ‘bieren’ is niet eerder zo speciaal geweest.

Tussenstop voor busreizen

De historische binnenstad van Culemborg is een magneet voor toeristen. Voor georganiseerde busreizen of groepen hebben wij alle ruimte om bij ons te starten met een kop koffie en wat lekkers. Ook kunt u het Huis van de Stad als tussenstop van uw dag gebruiken voor een lunch. Mocht u bijvoorbeeld interesse hebben in een stadswandeling dan arrangeren wij dat voor u. Een rondleiding in ons historische pand behoort eveneens tot de mogelijkheden. Een gids legt u op enthousiaste wijze uit waar de verschillende zalen in het verleden voor ingezet werden en welke schilderijen en objecten u ziet in ons huis, vergezeld van mooie anecdotes. Wist u dat er ooit een speciaal toilet voor prinses Beatrix is gebouwd toen zij als Koningin in Culemborg was tijdens Koninginnedag?

Graag bespreken wij met u alle mogelijkheden, zodat u Culemborg en haar prachtige stad kunt opnemen in uw dagprogramma.

Koffietafel

De koffietafel is een prachtig Brabantse traditie. Van origine een belegd broodje met koffie of thee, maar bij het Huis van de Stad kunnen we er ook een luxe maaltijd voor u van maken. Met soep, bourgondische croquet, worstenbroodje of heerlijk belegde broodjes met bijvoorbeeld zalm of zelf gebraden ham. De koffietafel is geschikt voor na een begrafenis of crematie, maar ook als u met een gezelschap een dag uit bent en Culemborg aandoet. Vraag naar alle mogelijkheden. De koffietafel is er in zijn originele vorm, maar ook zeer uitgebreid.

Meer informatie?

Ik wil graag meer weten of een offerte aanvragen