Aanschuiftafel

Speciale

Aanschuiftafel

2019

Het heeft eventjes geduurd, maar de komende maanden staan er weer aanschuif-tafels op de planning. Behalve de hardlopers hebben we dit jaar de vegetarische aanschuiftafel en in januari de truffelavond. Met kerst kunt u weer op ons rekenen voor een meen-neem kerst menu. Houdt u onze site goed in de gaten! Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief, zo mist u niets!

Vegetarische avond op  dinsdag 3 december 2019

Deze avond gaat Laurent de uitdaging aan: een 5 gangen geheel vegetarisch menu. Zo heeft u nog nooit vegetarisch gegeten! Voor maar € 32,50 een heerlijk 5 gangen menu zonder vlees en zonder vis! Deze avond schuiven we gezellig aan , aan grote gezamenlijke tafels..

We ontvangen u graag vanaf 18.00 uur voor een borreltje en serveren vegetarische hapjes bij binnenkomst. Om 18.30 uur gaan wij aan tafel voor onderstaand heerlijke menu:

Poke bowl van chuka wakame, kaffir emulsie, coulis van kruiden en gel van rode biet

*

Ballotine van gekonfijte aardpeer ingemaakte groente, gribiche saus, kroket van geitenkaas

*

Risotto van cantharellen en Reypenaer, zeekraal, nori in tempura

*

Wellington van geroosterde knolselderij en wilde spinazie, wintergroente, en jus van ingekookte shiitake, zalf van gebrande wortel en knoflook

*

Dessert van sinaasappel, yoghurt en meringue

*

 

 

Truffel avond op vrijdag 10 januari 2020 VOLGEBOEKT

Een echte ode aan de truffels! Bent u ook zo gek op truffel? Een 5 gangen menu kost € 39,- Het exacte menu wordt hier later bekend gemaakt… maar u kunt zich ook laten verrassen !

 

 

 

 

 

 

Algemeen:

Seizoensbuffet

Elke jaargetijde heeft zijn eigen charme waar het om eten gaat. In het najaar lekker wild en paddestoelen eten, in de winter luxe stamppotten met stoofpotjes of gewoon een ambachtelijke rookworst, en de lente inluiden met het eten van lam of vis. Chefkok Laurent Schandrin ontwikkelt elk seizoen mooie gerechten die in buffetvorm worden geserveerd, zodat u van alle verschillende recepten kunt proeven in de gewenste combinatie.

Ambachtelijk

Alle gerechten die Cécile en Laurent u voorschotelen zijn ambachtelijk bereid. De chef legt daar nogmaals de nadruk op: “We serveren alles vers en zoeken in onze regio naar de mooiste producten voor onze gasten. Wij zijn bourgondiërs met een verfijnde smaak. Zelf zijn we ook dol op lekker eten en dat is precies wat we ook onze gasten willen laten ervaren als ze in Ons Huis komen dineren of lunchen.

Onze Thema avonden

De thema’s van de bijzondere diner-avonden zijn uiteenlopend. In onderstaand lijstje vindt u een selectie van de avonden die wij eerder voor onze gasten organiseerden. Houdt u onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten.

  • Wild diner
  • Fruits de mer avond
  • Geheel vegetarisch menu
  • Haas en wijnproef avond
  • Asperges met lam diner
  • Gastronomique Français
  • Truffelmenu
  • Oosterschelde kreeft avond
borden thema avonden

Meer informatie?

Ik wil graag meer weten of een offerte aanvragen