Aanschuiftafel

Speciale

Aanschuiftafel

2019

Na een zeer goed en druk 2018, met veel goed bezochte aanschuiftafels, kijken we weer uit naar nieuwe uitdagingen. Zo staat ‘De Boer Op’ weer op de planning, een Buitenfeest in de boomgaard, een Barbecue in onze Monumentale Binnentuin, en nog veel meer aanschuiftafels. Houdt u onze site goed in de gaten! Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief, zo mist u niets!

Vegetarisch Diner op vrijdag 15 maart

Op 15 maart kunt u aanschuiven voor een geheel vegetarisch menu. Laurent kookt 4 gangen waarin geen vis, geen vlees en geen gevogelte is verwerkt. Een zeer smaakvol en verrassend menu! U kunt zich inschrijven via info@hethuisvandestad.nl

Asperges menu op vrijdag 12 april

Jan van Riebeeck Evenement op vrijdag 24 mei

Indische avond met Indonesische gastkok op vrijdag 14 juni

Buitenfeest in de kersenboomgaard de Oosterling in Deil vrijdag 12 juli en zaterdag 13 juli

 

 

 

Algemeen:

Seizoensbuffet

Elke jaargetijde heeft zijn eigen charme waar het om eten gaat. In het najaar lekker wild en paddestoelen eten, in de winter luxe stamppotten met stoofpotjes of gewoon een ambachtelijke rookworst, en de lente inluiden met het eten van lam of vis. Chefkok Laurent Schandrin ontwikkelt elk seizoen mooie gerechten die in buffetvorm worden geserveerd, zodat u van alle verschillende recepten kunt proeven in de gewenste combinatie.

Ambachtelijk

Alle gerechten die Cécile en Laurent u voorschotelen zijn ambachtelijk bereid. De chef legt daar nogmaals de nadruk op: “We serveren alles vers en zoeken in onze regio naar de mooiste producten voor onze gasten. Wij zijn bourgondiërs met een verfijnde smaak. Zelf zijn we ook dol op lekker eten en dat is precies wat we ook onze gasten willen laten ervaren als ze in Ons Huis komen dineren of lunchen.

Onze Thema avonden

De thema’s van de bijzondere diner-avonden zijn uiteenlopend. In onderstaand lijstje vindt u een selectie van de avonden die wij eerder voor onze gasten organiseerden. Houdt u onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten.

  • Wild diner
  • Fruits de mer avond
  • Geheel vegetarisch menu
  • Haas en wijnproef avond
  • Asperges met lam diner
  • Gastronomique Français
  • Truffelmenu
  • Oosterschelde kreeft avond
borden thema avonden

Meer informatie?

Ik wil graag meer weten of een offerte aanvragen