Aanschuiftafel

Speciale

Aanschuiftafel

2020

RECTIFICATIE NIEUWSBRIEF DD 3 MAART:
DE VISAVOND HEEFT PLAATS OP VRIJDAG 19 JUNI

 

Houdt u onze site goed in de gaten! Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief, zo mist u niets!

 
 
_________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
 
 
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Vrijdag 17 april  is helaas afgelast
Asperges

Een 4 gangen asperge proeverij voor € 32,50 per persoon. Het menu volgt, maar iedere gang is een genot.. U schuift aan, aan gezamenlijke tafels.

De asperge avond kan vanwege de maatregelen van de overheid helaas niet doorgaan. Wij zullen zodra dat weer is toegestaan de populaire asperge avond alsnog houden, de dat worden dan direct gecommuniceerd!

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Woensdag 13 mei
Insecten

Een menu vol proteïnen. Niet alleen een nieuwe trend maar ook ongelooflijk lekkere gerechten! Durf jij het? Ons 3 gangen insecten menu kost € 25,- per persoon.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vrijdag 19 juni
vis- schaal- en schelp-proeverij

Een 4 gangen proeverij van het beste wat de zee te bieden heeft. Dit menu kost € 45,- per persoon. Noordzeevis, krab, kreeft, coquilles…enzovoorts

Kijk hieronder wat u heeft gemist!

Zaterdag 7 maart: American food LIVE COUNTRY ZANGER!
Burgers, ribs en beef voor € 28,- per persoon. Een proeverij van bekende Amerikaanse authentieke gerechten, we schuiven weer gezellig aan, aan gezamenlijke tafels! De zaal is sfeervol ingericht in Amerikaanse stijl. We drinken tevoren gezamenlijk een drankje naar keuze aan de bar in de zaal . Daar kunt u onder andere de ‘American beauty” bestellen of natuurlijk James Bond’s ‘Americano’ ! De bar gaat open vanaf 18.00 uur. Vervolgens gaat u aan tafel bij uw nieuwe vrienden 🙂 . Het diner wordt vanaf 19 uur deels aan tafel geserveerd en deels vanuit een buffet. Het wordt weer een gezellige avond zeker mer Patrick Koers, onze country zanger die live voor ons gaat zingen!!

 

 

Algemeen:

Seizoensbuffet

Elke jaargetijde heeft zijn eigen charme waar het om eten gaat. In het najaar lekker wild en paddestoelen eten, in de winter luxe stamppotten met stoofpotjes of gewoon een ambachtelijke rookworst, en de lente inluiden met het eten van lam of vis. Chefkok Laurent Schandrin ontwikkelt elk seizoen mooie gerechten die in buffetvorm worden geserveerd, zodat u van alle verschillende recepten kunt proeven in de gewenste combinatie.

Ambachtelijk

Alle gerechten die Cécile en Laurent u voorschotelen zijn ambachtelijk bereid. De chef legt daar nogmaals de nadruk op: “We serveren alles vers en zoeken in onze regio naar de mooiste producten voor onze gasten. Wij zijn bourgondiërs met een verfijnde smaak. Zelf zijn we ook dol op lekker eten en dat is precies wat we ook onze gasten willen laten ervaren als ze in Ons Huis komen dineren of lunchen.

Onze Thema avonden

De thema’s van de bijzondere diner-avonden zijn uiteenlopend. In onderstaand lijstje vindt u een selectie van de avonden die wij eerder voor onze gasten organiseerden. Houdt u onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten.

  • Wild diner
  • Fruits de mer avond
  • Geheel vegetarisch menu
  • Haas en wijnproef avond
  • Asperges met lam diner
  • Gastronomique Français
  • Truffelmenu
  • Oosterschelde kreeft avond
borden thema avonden

Meer informatie?

Ik wil graag meer weten of een offerte aanvragen