Aanschuiftafel

Speciale

Aanschuiftafel

2019

Het heeft eventjes geduurd, maar de komende maanden staan er weer aanschuif-tafels op de planning. Behalve de hardlopers hebben we dit jaar de vegetarische aanschuiftafel en in januari de truffelavond. Met kerst kunt u weer op ons rekenen voor een meen-neem kerst menu. Houdt u onze site goed in de gaten! Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief, zo mist u niets!

Mosselen avond op dinsdag 24 september 2019

Op dinsdag 24 september kunt u zich onbeperkt tegoed doen aan mosselen. De mosselen worden op drie populaire wijzen geserveerd. Er staat en pan met ‘moules marinières (witte wijn saus); een pan met ‘moules poulettes’ (room, knoflook en peterselie) en een pan met ‘oosterse’ mosselen (kokos, sereh en piment). Met uiteraard garnituur om het compleet te maken. Om 18.00 uur kunt u aanschuiven voor het mosselen buffet voor maar € 19,- per persoon! Dit is exclusief drankjes. Graag van tevoren even reserveren…

 

Streetfood Fusion woensdag 9 oktober 2019

Woensdag 9 oktober is een heel bijzondere avond, met een rollercoaster van gerechten. U proeft een scala aan smaakvolle ongelooflijk lekkere volks gerechtjes, divers en verassend. Het beste uit Zuid Europa, Asian food, en een stukje Afrika. Laat u verrassen! Het menu deze avond kost € 24,- per persoon. We beginnen om 18.30 in de Stadskelder waar u een welkomstdrankje kunt bestellen, om 19 uur gaan we aan tafel. Zorg dat u een plaatsje heeft! Reserveren kan door een email te sturen.

 

Wildavond op  vrijdag 1 november 2019

Dit jaar wilden we u ons beroemde wildmenu niet onthouden. De november maand begint op 1 november met ons 4 gangen wild menu en kost € 35,- per persoon. Het menu zal later op deze plek worden bekend gemaakt. Maar 1 ding is zeker: onze prachtige Schutterszaal is de ideale locatie om het wild menu van Laurent te proeven. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

Vegetarische avond op  dinsdag 3 december 2019

Deze avond gaat Laurent de uitdaging aan: een 5 gangen geheel vegetarisch menu. Zo heeft u nog nooit vegetarisch gegeten! Voor maar € 32,50 een heerlijk 5 gangen menu zonder vlees en zonder vis!

 

Truffel avond op vrijdag 10 januari 2020

Een echte ode aan de truffels! Bent u ook zo gek op truffel? Een 5 gangen menu kost € 39,- Het exacte menu wordt hier later bekend gemaakt… maar u kunt zich ook laten verrassen !

 

 

 

 

 

 

Algemeen:

Seizoensbuffet

Elke jaargetijde heeft zijn eigen charme waar het om eten gaat. In het najaar lekker wild en paddestoelen eten, in de winter luxe stamppotten met stoofpotjes of gewoon een ambachtelijke rookworst, en de lente inluiden met het eten van lam of vis. Chefkok Laurent Schandrin ontwikkelt elk seizoen mooie gerechten die in buffetvorm worden geserveerd, zodat u van alle verschillende recepten kunt proeven in de gewenste combinatie.

Ambachtelijk

Alle gerechten die Cécile en Laurent u voorschotelen zijn ambachtelijk bereid. De chef legt daar nogmaals de nadruk op: “We serveren alles vers en zoeken in onze regio naar de mooiste producten voor onze gasten. Wij zijn bourgondiërs met een verfijnde smaak. Zelf zijn we ook dol op lekker eten en dat is precies wat we ook onze gasten willen laten ervaren als ze in Ons Huis komen dineren of lunchen.

Onze Thema avonden

De thema’s van de bijzondere diner-avonden zijn uiteenlopend. In onderstaand lijstje vindt u een selectie van de avonden die wij eerder voor onze gasten organiseerden. Houdt u onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten.

  • Wild diner
  • Fruits de mer avond
  • Geheel vegetarisch menu
  • Haas en wijnproef avond
  • Asperges met lam diner
  • Gastronomique Français
  • Truffelmenu
  • Oosterschelde kreeft avond
borden thema avonden

Meer informatie?

Ik wil graag meer weten of een offerte aanvragen