THEMA AVONDEN

Speciale

Thema Avond

2020

Houdt u onze site goed in de gaten! Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief, zo mist u niets!

 
 
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Vrijdag 3 juli

Barbecue en live cooking. Deze avond is volgeboekt

Vanaf 1 juli mag de horeca tot 100 personen ontvangen. Omdat de Binnentuin groot is en er genoeg uitwijkmogelijkheden zijn om afstand te kunnen houden, hebben wij nog plaats. Deze avond maakt Laurent een heerlijk buffet met originele gerechten en enkele van zijn lievelings- gerechten. Hij kookt live op de barbecue en voor het vriendenprijsje van €22,-  per persoon geniet u onbeperkt van dit alles! Het wordt als ieder jaar een druk bezochte en gezellige avond in de sfeervolle binnentuin. 

Start van de avond is om 17.30 uur voor de gezamenlijke borrel, het buffet en de barbecue beginnen om 18.30 uur.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kijk hieronder wat u heeft gemist!

Vrijdag 19 juni vis- schaal- en schelp-proeverij. Deze avond gaat door maar is helaas al volgeboekt Een 4 gangen proeverij van het beste wat de zee te bieden heeft. Dit menu kost € 45,- per persoon. Noordzeevis, krab, kreeft, coquilles…enzovoorts . Aanvang van de avond is om 17.30 uur. Het diner start om 18.30 uur.
 
Vrijdag 5 juni en zaterdag 6 juni Seizoensbuffet    Volgende week vrijdag 5 juni en zaterdag 6 juni trappen we af met een Seizoensbuffet. Lekkere warme en koude seizoensgerechten. Bij mooi weer zitten we natuurlijk in de Binnentuin! We starten om 17 uur met het welkomstdrankje en vanaf 18 uur staat het buffet klaar. De prijs per persoon is € 25,- , exclusief drankjes, het buffet wordt steeds aangevuld dus het is onbeperkt genieten. Wees er snel bij want er zijn in verband met de corona-richtlijnen maar 30 plaatsen beschikbaar!

 

Zaterdag 7 maart: American food LIVE COUNTRY ZANGER!
Burgers, ribs en beef voor € 28,- per persoon. Een proeverij van bekende Amerikaanse authentieke gerechten, we schuiven weer gezellig aan, aan gezamenlijke tafels! De zaal is sfeervol ingericht in Amerikaanse stijl. We drinken tevoren gezamenlijk een drankje naar keuze aan de bar in de zaal . Daar kunt u onder andere de ‘American beauty” bestellen of natuurlijk James Bond’s ‘Americano’ ! De bar gaat open vanaf 18.00 uur. Vervolgens gaat u aan tafel bij uw nieuwe vrienden 🙂 . Het diner wordt vanaf 19 uur deels aan tafel geserveerd en deels vanuit een buffet. Het wordt weer een gezellige avond zeker mer Patrick Koers, onze country zanger die live voor ons gaat zingen!!

 

 

Algemeen:

Seizoensbuffet

Elke jaargetijde heeft zijn eigen charme waar het om eten gaat. In het najaar lekker wild en paddestoelen eten, in de winter luxe stamppotten met stoofpotjes of gewoon een ambachtelijke rookworst, en de lente inluiden met het eten van lam of vis. Chefkok Laurent Schandrin ontwikkelt elk seizoen mooie gerechten die in buffetvorm worden geserveerd, zodat u van alle verschillende recepten kunt proeven in de gewenste combinatie.

Ambachtelijk

Alle gerechten die Cécile en Laurent u voorschotelen zijn ambachtelijk bereid. De chef legt daar nogmaals de nadruk op: “We serveren alles vers en zoeken in onze regio naar de mooiste producten voor onze gasten. Wij zijn bourgondiërs met een verfijnde smaak. Zelf zijn we ook dol op lekker eten en dat is precies wat we ook onze gasten willen laten ervaren als ze in Ons Huis komen dineren of lunchen.

Onze Thema avonden

De thema’s van de bijzondere diner-avonden zijn uiteenlopend. In onderstaand lijstje vindt u een selectie van de avonden die wij eerder voor onze gasten organiseerden. Houdt u onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten.

  • Wild diner
  • Fruits de mer avond
  • Geheel vegetarisch menu
  • Haas en wijnproef avond
  • Asperges met lam diner
  • Gastronomique Français
  • Truffelmenu
  • Oosterschelde kreeft avond
borden thema avonden

Meer informatie?

Ik wil graag meer weten of een offerte aanvragen